Category

2019 Tesla Roadster: Elon Musk vihjaa kahdessa sekunnissa 0-60 Targetissa

, kun taas Tesla on varovainen valtavirran sähköautoilla, kuten uusi malli 3 ja tuleva malli Y, yritys on jo vahvistanut sen rakentavan toisen sukupolven Tesla Roadsterin sähköurheiluauto, ja toimitusjohtaja Elon Musk on tweettivät siitä uudelleen.
Tesla -pomon viimeisin Impromptu Twitter -päivitys koskee uutta mallia, jota odotetaan vuonna 2019.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kysyttäessä, voisiko seuraavan sukupolven Roadster 0–62 mph alle kahdessa sekunnissa, Musk sanoi, että se olisi varmasti “mielenkiintoinen kohde” hänen insinööritiiminsä, mutta lasketaan vain, jos auto pystyy saavuttamaan osa-alueen Kaksi sekuntia 0-62 mph viiva suoraan tuotantolinjalta ja katulaki-renkaiden asennettuna.
• Parhaat myynnissä olevat sähköautot
Tesla valmistautuu kiireiseen loppuun vuoteen 2017 julkaisemalla uuden mallin 3 – paitsi yrityksen ensimmäinen pieni salonki -auto, myös ensimmäinen “edullinen”, massatuotantoyritys. Noin 400 000 ennakkotilausta on tehty, ja yritys on tiellä ensimmäisille toimituksille vuoden loppuun mennessä.
Sähköautoyhtiö on toisin kuin monet muut autonvalmistajat, koska se on melko avoin tuotteen etenemissuunnitelmasta. Teslan toimitusjohtaja Elon Musk jakaa usein uutisia tulevista autoista ja päivityksistä sosiaalisen median kautta, joten meillä on jo hyvä kuva juuri siitä, mikä seuraa malli 3 tulevina vuosina.