Category

Hot Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio -maastoauto, joka on tarkistettu vuodeksi 2020

Tämä on uusi Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio-Alfan super-suv ja Porsche Macan Turbo -kilpailija on saanut erilaisia ​​kosmeettisia sekä innostuksen päivityksiä, jotka ovat päivitys vuodelle 2020.
Tarkistettu muotoilu on paljastettu yhdessä samoin päivitetyn version BMW M3 Baiting Giulia Quadrofiglio uskomattoman salonkiin.

Uusi Alfa Romeo Stelvio 2020 Review

Ulkopintamuutokset ovat melko vähäisiä, ja niihin sisältyy uusia LED-takavalojen klustereita, joissa on tummennettu linssin kansi, uusi 21 tuuman kevytmetallityyli sekä kiiltävä musta pinta muutamaan auton merkinnästä. Kolme uutta ulkoväriä on myös lisätty valintaluetteloon: 6C -vuokraominaisuus d’Este Red, GT Junior OCRA ja Montrealin vihreä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Moparista on myös tehty uusi lisävarusteiden linja Stelvion Quadrifoglio -laitteessa, kun ostajat käyttävät hiilikuitu etusäleikkiä, peilikorkkeja ja takaspoileria ensimmäistä kertaa.
9

Sisällä modifikaatiot ovat samoin vähäisiä ja pidentäneet uuteen nahkaohjauspyörään sekä vaihdevalitsimeen, kun taas punaiset tai ympäristöystävälliset turvavyöt voidaan valita mustien perustuotteiden päälle. ALFA on myös päivittänyt 8,8 tuuman keskiviikkojärjestelmän. Siinä on uusi käyttöliittymä ja suorituskykyvalikko, jonka avulla huippuluokan Quadrifoglion omistajat voivat tarkastella turbopainetta, virrankäyttöä ja elementtilämpötilaa liikkeessä.
My20 Stelvioon on lisätty myös erilaisia ​​uusia turvajärjestelmiä, mukaan lukien Lane Keep Assist, Active Blind Area -tusapu, aktiivinen vakionopeussäädin, verkkoliikenteen remaa ja moottoritielle Ajotoiminnot ensimmäistä kertaa.
Stelvio -Quadrifoglion voimansiirto ja runko pysyvät sellaisena kuin se oli. 2,9 litran V6 Bi-Turbo muodostaa 503 hevosvoiman ja 600 nm vääntömomentin. Virta syötetään Alfan Q4: lle kaikki pyörävetot sekä vääntömomentin vektorijärjestelmä kahdeksan nopeuden automaattivaihteistolla.
Hintojen on pysyttävä laajasti nykyisen iteraation 71 880 punnan kustannusten mukaan, kun päivitetty Stelvio Quadrifoglio tulee myyntiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa myöhemmin tänä vuonna.
Katso nämä uudet ajoneuvot, jotka erääntyvät vuonna 2020 …
54