Category

Vettel voitti Singaporessa

Sebastian Vettel juhlii kauden toista menestystäan ja noudattaa voittoa Singaporen Grand Prix -sarjassa.
Hallitseva maailmanmestari omistautui voitonsa professori Sid Watkinsille, joka kuoli aiemmin tässä kuussa.
Pole-sitteri Lewis Hamilton oli ensimmäinen käännös yhdeksi, pastorin Maldonadon ja Sebastian Vettelin edessä. Kuitenkin Williams -kuljettaja – joka oli vetänyt upean kierroksen Q3: lla päästäkseen toiseksi ruudukossa – ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan Red Bullin nopeutta tai Jenson -painikkeen McLarenia, samoin kuin sylissä neljäs.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Samaan aikaan Hamilton ja Vettel ovat asettaneet nopeimmat kierrokset peräkkäin ja 10 kierrokseen mennessä Hamilton oli pidentänyt johtoa 2,7 sekuntiin ja menestys näytti olevan hänen.
Mutta vain 13 kierrosta myöhemmin, hänen kilpailulleen annettiin varhainen loppu, kun hänen vaihdelaatikko epäonnistui. Hän veti pois pakolaisten tielle, kun savu keksi hänen autonsa takaosasta, jolloin Vettel voi siirtyä johtoon.
Seurasi eläkkeelle sarja. Narain Karthikeyan tarttui esteisiin kierroksella 33, menettäen HRT: nsa oikeanpuoleisen pyörän ja tuomalla turva-auton esiin. Maldonadon käskettiin kaivottamaan hydraulikysymyksellä 36 kierroksella, ennen kuin Michael Schumacher kynsi Jean-tiedekoneen Vergnen Toro Rossoon, joka laukaisi turva-ajoneuvon saadakseen selville uudelleen. Luottajat ovat sittemmin antaneet Schumacherille 10 sijan ruudukon maksun seuraavasta kilpailusta Suzukassa.