Category

Uusi Porsche Panamera 4 E-hybridi paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä 2016

Tämä on uusi Porsche Panamera 4 e-hybridi, joka on matkalla Pariisin vuoden 2016 autonäyttelyyn. Pakkaamalla runsaasti suorituskykyä 455 hevosvoiman tehon ansiosta hienostunut voimansiirto tarkoittaa, että viralliset hiilidioksidipäästöt ovat vain 56 g/km ja siellä on väitetty taloushahmo 113mpg.
Porsche sanoo, että sen hybridi -kokoonpano – mukaan lukien 918 Spyder ja 919 Le Mans -auto – todistaa, että termi ‘hybridi’ ei tarkoita vain taloutta ja ympäristön kestävyyttä, mutta voi myös tarkoittaa suorituskykyä. Toinen, nopeampi hybridimalli on myös teoksissa, vaikka meillä ei ole vielä yksityiskohtia.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Pariisin autonäyttely: Esikatselu
9

Tätä varten uusi Panamera -hybridi toimii samalla tavalla kuin 918, sähkömoottorin potkulla heti, kun kuljettaja painaa kiihdytin. Tämä tarkoittaa, että tehon täydennys-134 hevosvoimaa sähkömoottorista ja 321 hevosvoiman 2,9 litran V6-moottori-on saatavana heti alusta alkaen. Edellisen sukupolven Panamera-hybridissä polkimen oli masennettava vähintään 80% voimansiirtosta antaakseen sen maksimaalisen työntövoiman.
• parhaat hybridi -autot
Toisin kuin monet hybridit, jotka ovat satuneita vilkkaisilla CVT-vaihdelaatikoilla, Panamera 4-hybridi hyötyy kahdeksan nopeuden kaksoiskytkimen PDK: sta. Tämä korvaa edellisen mallin vääntömomentin muunnin automaattisesti nopeampien vasteaikojen ja paremman tehokkuuden saavuttamiseksi.
9

Useita ajotiloja on saatavana. Panamera-e-hybridi käynnistyy aina puhtaassa sähkötilassa, mutta kuljettajat voivat valita ‘e-pidättämisen’ akun latauksen nykyisen tason ylläpitämiseksi; ‘E-varaus’ akkujen lataamiseksi ajon aikana ja ‘hybridi auto’, jonka avulla auto voi valita oman virtalähteensä. Panamera-e-hybridi voi kulkea jopa 31 mailia pelkästään sähkövoimalla-tarpeeksi ylittääkseen useimmat kaupungit ilman pakokaasupäästöjä.
• Parhaat luksusautot
Urheilu- ja urheilu- ja ajovaihtoehtojen tavanomainen täydentäminen on edelleen lopullista suorituskykyä kuin tehokkuutta.
9

Muualla Panamera-e-hybridi hyötyy samoista päivityksistä, jotka tehdään tavalliselle autolle. Tämä tarkoittaa vähemmän jakavaa tyyliä, huomattavasti parannettua sisustusta kosketusherkällä painikkeilla ja parantunut huomattavasti hienostuneisuutta ja mukavuutta.

Pariisin autonäyttelyssä paljastumisen jälkeen ensimmäisen eurooppalaisten toimitusten odotetaan alkavan huhtikuussa 2017. Hinnoittelutietoja ei ole vielä ilmoitettu.
Luuletko, että tämä hybridi-panamera tulee olemaan yhtä hyvä kuin tavanomaisesti moottoriset autot? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …