Category

Alfa Romeo, joka esittelee suuren maastoauton keskikokoisen Stelvion jälkeen, ilmestyy vuonna 2017

Alfan seuraavan uuden mallin, joka noudattaa keskikokoisen maastoautoa ensi vuoden alussa, odotetaan olevan täysikokoinen maastoauto , mahdollisesti jakamalla innovaatiot sisarbrändin Maserati’s Levanten kanssa.
Uusi ALFA sekä Maserati-toimitusjohtaja Reid Bigland vihjasivat, että se on seuraava Alfa-maastoauto, eikä äärimmäisempi urheiluautot ja kuorma-auto tai huippuluokan malli, joka kertoo Auto Expressiin: ”Kun katsot maastoautoja, koko Maailma näyttää kiinnostavan heitä kohtaan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Pariisin autonäyttely 2016: Uutiset
“Muutama vuosi sitten Alfa- tai Maserati -maastoautojen käsite oli hiukan uhrallinen, mutta vaadit menemään sinne, missä kuluttajien mieltymykset menevät.”
“Se voi olla suurempi maastoauto tai suurempi halotyyppinen tyylikäs kupee, kuten 6c, mutta vaadit kuitenkin seurata, missä markkinat ja kuluttajien mieltymykset menevät, samoin kuin kaikki maastoautot.”
Autoille ja kuorma -autoille sekä maastoautojen vähittäiskauppiaille tarjottu lisätty kannattavuus osoittaa myös Biglandia kohti yhtä muuta maastoautoa. “Segmentin koko sekä osioiden kannattavuus sekä kaksi erillistä asiaa”, hän sanoi. ”Kun tarkastelet palkitsemistoimintaa pienikokoisissa että toimeenpanevassa autossa, se on ehdottoman julma. Sitten kun tarkastellaan minkään maastoauton nimeltä diskonttokorkoa, samoin kuin se on murto -osa siitä autoissa. ”
Bigland takaa samoin, että kaikenlaiset uudet alfa, mukaan lukien maastoautot, olisivat brändin ensisijaisen ominaisuuden “uskomattoman tekniikan, pahan suorituskyvyn ja upea italialaisen suunnittelun”.
“Ihmiset tulevat räjäyttämään keskikokoisen maastoauton ajodynamiikka”, hän kertoi meille.
Suurempaa maastoautoa ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä seitsemällä paikkaa. Kuten Bigland selitti: ”Alfan on pysyttävä yhdenmukaisena suorituskyvyn näkemysten kanssa. Kun pääset ajoneuvoihin, niin iso [seitsemällä paikkaa] on vaikea viedä niitä Nurburgringin ympärille. ”
“Maserati -tuotemerkille ja myös Alfalle pääsy seitsemään paikkaan tuntuu melko syrjäiseltä.”
Pidätkö suuremman Alfa Romeo -maastoauton käsitteestä? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …