Category

190mph Bentley Bentayga Speed ​​-maastoauto päivitetty vuodelle 2020

Tämä on tarkistettu Bentley Bentayga -nopeus. Maailman nopeimmalle maastoautolle on annettu makeover vuodelle 2020, mikä on äskettäin päivitetyn kokoonpanon mukainen.
Kosmeettiset muutokset ulkopuolelle tavoitteena on kohdistaa Bentaygan muotoilu paljon tarkemmin muun Bentley -alueen kanssa. Edessä tämä merkitsee, että kaksi paria pyyhkäisemällä takaisin LED-valaistusyksiköt reunustavat paljon pystyssä (jokaisella on monimutkaisia, jalokivimaisia ​​yksityiskohtia), kun taas nopeus tietty etupuskuri tarkistetaan ilmanottoaineita ja ylimääräistä kirkkaasta työstä pitkin sen alareuna.

Nopeimmat maastoautot maailmassa 2022

Bentleyn 22 tuuman pyörät pysyvät vakiona, kun taas takaosan ympärillä Bentayga Speedin vanhojen neliön takavalaisimet on ojittu mannermaisten GT: n kaltaisten munasoluyksiköiden hyväksi. Näitä vastaavat tarkistetut pakokaasuehdotukset syvässä takapuskurissa.
7

Ostajat voivat myös valita mustan määritelmän. Tämä vaihtaa kromi -ulkopalat joko mustalla tai hiilikuitulevyllä; Pyörät on myös maalattu mustaksi ja iso taka siipi korvataan hiilikuitutuotteella.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Muutokset ovat yhtä kattavia sisällä. Viivan keskipiste on kaikki uusi; Muutetut tuuletusaukot istuvat uuden infotainment-järjestelmän yläpuolella suuremmalla 10,9 tuuman kosketusnäytöllä. Uusi järjestelmä sisältää parannetun navigointijärjestelmän, jossa on parannettu 3D-kartoitus, reaaliaikainen liikennetieto ja ilma-päivitykset.
Autotekniikan parannukset ulottuvat kosketusnäytön ulkopuolelle uuden digitaalisen ohjaimen näytön ja uuden head-up-näytön kanssa, joka on paljon kattavampi kuin ennen-sekä grafiikan että sen tarjoamien tietojen suhteen.
Mekaanisesti Bentayga -nopeus on muuttumaton. Valta on 6,0 litran kaksois-turboahdetun W12-moottorin, joka tuottaa 626 hevosvoimaa ja 900 nm vääntömomenttia. Riittää, jotta Bentayga peittää 0–62 mph sprintin 3,9 sekunnissa ja huippunopeudella 190 mph.
Päivitetyn Bentayga-nopeuden hinnat on vielä vahvistettu, mutta vuoden 2019 puolivälissä julkaistujen kasvojenkorotusmalli oli hinnoiteltu 182 000 puntaa.
Katso luettelo parhaista maastoautoista, joita voit ostaa nyt …