Uncategorized

Ford suunnittelee uuden Cortinalle vuodelle 2012

. Se on ikonisen Ford Cortinan 50 -vuotisjuhla tänä vuonna, samoin kuin paljon ajoneuvotyylimaailmassa sen käynnistämisen jälkeen. Joten autojen paljastaminen oli utelias ymmärtämään tarkalleen, miltä ajoneuvo näyttäisi, jos se rakennetaan nyt – olisiko se ollut niin osuma, jos sen olisi läpäistävä nykyajan autoihin sovelletut tiukat ohjeet?
Mainos – viesti jatkuu alla

Saadaksesi selville, pyysimme Ford Euroopan tyylipäällikköä Paul Wraithin tyyliä Ford Cortinalle vuodelle 2012, yksinomaan Automobile Express.
Sanoimme hänelle, että emme etsineet uutta alkuperäistä otetta, vaikka halusimme hänen pysyvän niin totta alkuperäisen tyylin suhteen kuin mahdollista, mutta jokaisella nykyaikaisella rajoituksella, joka rajoittaa hänen suunnittelua. Halusimme menestyksekkäästi hi-tech, euro NCAP: n viiden tähden luokiteltuja, jalankulkijaystävällistä Cortina-arvoa 1960-luvulta. Ei paljon kysyä!
Napsauta galleriaa nähdäksesi lopullisen suunnittelun ja lukeaksesi tämän viikon Automobile Revie Magazine -lehden koko toiminnon (19. syyskuuta 2012).
Haluatko omistaa yksinoikeudella 2012 Cortina -luonnoksemme? Katso mahdollisuus voittaa heidät.