Uncategorized

Uudet Aeromobil -lentävät autot ja kuorma -autot, jotka valmistautuvat vuodelle 2020

, pidä mielessä Aeromobil -lentävä auto? Se on yksi monista ideoista, jotka kykenevät ottamaan tielle sekä viime vuosien taivaan, samoin kuin nyt Slovakian liiketoiminta on paljastanut voimakkaasti päivitetyn version Monaco Top Marques -näyttelyssä.
Kolmannen sukupolven prototyyppi esitteli ensimmäisen kerran erinomaiselle fanfaarille lokakuussa 2014. Asiat kääntyivät toukokuussa 2015, vaikka testisuunnittelu kaatui Slovakiassa ja vaurioitui voimakkaasti. Kahden vuoden vaikean siirteen jälkeen uudistettu versio on kuitenkin palannut, tarjotaan ennakkotilausta nyt sekä asetettu asiakastoimituksiksi vuonna 2020.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Lentävät autot ja kuorma -autot 2017: Aikooko lentävät autot ja kuorma -automarkkinat koskaan lähtöä?
Aeromobililla on nyt joukko mekaanisia parannuksia, mukaan lukien hiilikuitu monokoque, joka toimii onnettomuuksien suojaavana kylpyammeina sekä täysin taitettavana takapotkurina. Siipit taittuvat tasaisesti katolle, vaikka tämä ei ole autoja ja kuorma -autoa, jonka voit viedä taivaalle missä tahansa – siipien sijoittaminen lentoon vie kolme minuuttia, samoin kuin vaadit kiitotietä varten vinossa. Se on kuitenkin ensimmäinen Aeromobil -idea, joka tyydyttää täysin Euroopan ja Yhdysvaltojen turvallisuusmääräykset sekä tiellä että ilmassa.
Vanha Rotax-lentokoneiden moottori on ojittu 2,0 litran neljän sylinterin “nyrkkeilijä” -moottorille, joka luo noin 300 hevosvoimaa. Taitavasti moottori voi toimia generaattorina sähkömoottorien sähkömoottoreihin etupyörässä toimittaen työntömäisen tienkäyttöön. Se pystyy jopa 100 km / h tiellä ja yli 220 km / h ilmassa, kun taas lentävä lajike on noin 466 mailia.