Category

Uusi ISUZU D-Max Tipper Conversion, joka paljastettiin vuodelle 2020

omistajat ja Isuzu D-Max -yhtiön pitkittyneen ohjaamon otoksen ostajat voivat pian ostaa kipper-kuorma-auton muuntamisen, japanilainen yritys on ilmoittanut.
Nippu korvaa poiminta-tonnin alueen uudella tonnilla, joiden koko on 1 977 mm ja 1 800 mm leveä. Sänky on rakennettu 18 mm: n paksuista lukituslejeereistä, kun taas sivutaulut ovat 300 mm korkeita. Isuzu-valtiot ovat helppoja suojattuja “raskaiden alakerrojen solmiopisteiden” ansiosta.

Pakettiautot: räätälöityjä pakettiautojen säätöjä selitetyt

Takana takaosa on saatavana 180 asteeseen ja kaksinkertaisesti, mikä tarkoittaa, että se voidaan avata pohjan yläosasta. Vaihtoehtoisesti irrotettavat kulmaviestit viittaavat siihen, että se voidaan eliminoida kokonaan, jotta tonnit ja materiaalit ovat helppoja.
12

Tipperiä nostavaa hydraulista järjestelmää käytetään lyijynhallinnan avulla. Valmistajan mukaan vaihde on vahvistettu, jotta se voi kestää elementit, kun taas letkun pursketurvaventtiili välttää vartaloa putoamasta yhtäkkiä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Muita parannuksia ovat kumirunkojen lepääminen, jotta vartalo ei aiheuta äärimmäistä melua ja tärinää ajon aikana, kun taas hytti ja sen matkustajat turvaamaan hytti.
Sisällä on erilaisia ​​mod-haittoja ilmastoinnin muodossa, helppo puhdas vinyylilattia, istuimen alla oleva säilytys, lämmitetyt peilit, sähkökäyttöiset ikkunat sekä Bluetooth-yhteydet. Siellä on myös USB-portti ja pari 12 voltin pistorasia.
12

Tipper kulkee 16 tuuman teräspyörillä, joissa on Goodrich All-Terrain -renkaita-kehitetty hyödyntämään ajoneuvon maastomahdollisuuksia-tarjotaan valinnaisesti. Mukana on erilaisia ​​kuljettajia, kuten Hill Beot Assist, Hill Descent Hallinta ja perävaunun hieronta.
Tipper, jota myydään käytetyn valtuutetun muuntamisena, on suunnattu puukirurgille, maisemasuunnittelijoille ja rakennusyrityksille. Peruskorkeessa Isuzu D-Max sisältää 162 hevosvoiman dieselmoottorin, joka luo 360 nm vääntömomentin. Nelipyöräisen poiminnan enimmäishyötykuorma on 1 161 kg, ja hinauskyky on jopa 3,5 tonnia. Paperilla se voi saavuttaa 40,4mpg: n levittämättä.
Isuzu toteaa, että sillä on kyky noin 200 tuloa vuodessa, ja läpimenoajat ovat noin neljä viikkoa. Kustannukset vahvistetaan sen jälkeen, kun hallituksen vahvistettujen lukitusrajoitukset antavat jälleenmyyjille mahdollisuuden avata uudelleen, vaikka yritysvaltiot, joihin kimppu sisältää viisivuotisen, 125 000 mailin takuun. Myös viiden vuoden tienvarsituki kaikkialla Euroopassa.

Katso kaikki uudet ajoneuvot, jotka erääntyy ennen vuoden loppua …