Category

Lada Xcode -konsepti on laskenut Moskovan moottorinäyttelyssä 2016

Lada esittelee uutta kompaktia maastoautoa tuoreella Xcode -nimellä, joka on debytoi vuoden 2016 Moskovan autonäyttelyssä.
Venäläinen tuotemerkki – joka on osa Renault -Nissan Alliance -tapahtumaa – sanoo, että Xcode “osoittaa Lada -mallin mallin mahdollisen kehityksen”. Auto on muotoiltu Briton Steve Mattinin, entisen suunnittelijan, Mercedes-Benzin ja Volvon kanssa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Pariisin autonäyttely 2016 Esikatselu
Lada sanoo, että Xcode on luotu ”suunnittelun DNA: n puitteissa, jotka on jo toteutettu tuotanto -ajoneuvoissa Vesta ja Xray”. Nämä kaksi mallia – salonki ja maastoauto – ovat olleet osa Lada: n suurta tuotteen hyökkäystä. Yritys käyttää laajasti Renault -Nissan B0 -alustaa – samaa arkkitehtuuria, joka tukee kaikkea Nissan Jukeista Dacia Dusteriin.
13

On todennäköistä, että Xcode perustuu myös B0: een, vaikka Lada ei ole antanut mittoja tai teknisiä eritelmiä, sen lisäksi, että se voisi käyttää turboahdettuja moottoreita ja tarjota nelipyöräisen aseman. Sitä kehitetään todennäköisimmin kalliimmaksi sisar-ajoneuvoksi Xray-maastoautolle, joka saapui tuotantoon aiemmin tänä vuonna ja istuu B-segmentin maastoautojen ja suurempien ristikkäiden, kuten Qashqai ja Skoda Yoin, välillä.
Xcoden ulkopintatyylissä on selkeät vihjeet Xraystä, vaikka se saa dramaattisemman etuosan ja voimakkaammin veistetyt kyljet. Sisällä on 10 tuuman kosketusnäytön viihdejärjestelmä ja digitaalinen instrumenttiryhmä. Lada sanoo, että ajoneuvo on vuorovaikutuksessa Lada Connect -älypuhelinsovelluksensa kanssa, joka voi tehdä kaiken ajoneuvon avaamisesta ja lämmityksen kytkemisestä diagnostiikkatietojen näyttämiseen ja lähestyvien vikojen varoittamiseen.
Xcode on johtava käsite LADA: n laajalle osastolle Venäjän johtavan autonäyttelyssä. Yritys näyttää myös urheilullisemman version Vesta Sport -saloonistaan ​​ja kahdesta versiostaan ​​Xray -maastoautostaan ​​- The Xray Cross Concept -konseptista, joka lisää kehon verhouksen karkeamman ilmeen ja Xray Sport -konseptin, joka saa viritetyn version tavanomaisesta Auton 1,8 litran moottori ja laskettu jousitus. Allroad-inspiroima, karu kartano, nimeltään Vesta SW Cross Concept, on myös läsnä.

Mitä mieltä olet Lada’s Xcodeista? Haluatko nähdä tuotemerkin takaisin Isossa -Britanniassa? Kerro meille kommenteissa …